Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Lea Hoyer

Webmanager 19. Oct 2020

Organiske unikke smykker

Hos Team Adams elsker vi brands, som har en helt unik historie og æstetik. Det er lige netop, hvad man bliver mødt af ved Lea Hoyer smykker. Virksomheden startede som et projekt i 2017, hvor Lea Høyer producerede smykker hjemme fra hendes stue i Århus. Det var for hende et projekt, hvor hun kunne udfolde sig kreativt. Selve produktionsformen er selvlært. I dag har virksomheden stadig hovedsæde i Århus, hvor de både har showroom og værksted i Øgaderne, og Lea Høyer producerer stadig smykkerne i deres fine håndlavede form.

Det som gør virksomheden Lea Hoyer helt unik og håndplukket til dr. Adams er deres sans for smuk æstetik og godt håndværk. Vi elsker de organiske og asymmetriske former, som ingen skarpe kanter eller stringenthed har. Denne unikhed i smykkerne kommer af, at Lea Hoyer producerer dem ved at støbe sterling sølv i vand. Denne anderledes proces foregår ved at sølvet bliver opvarmet til det smelter og dryppes herefter ned i en balje med vand. Herefter stivner sølvet på bunden, og en form er skabt. Det vil altså sige, at det er vandet, som giver smykket sin helt egen essens og form. Derfor har smykkernes overflade denne mere grovhed over sig, da de ikke er blevet slebet ned til den ellers mere traditionelle glatte overflade. I dag produceres smykkerne ud fra denne unika form, som alle Lea Hoyer kollektioner tager udgangspunkt i.

Her møder vi altså et brand, som har fundet deres helt egen æstetik, som på alle måder stemmer overens med dr. Adams krav til godt håndværk, god stil og en god historie. Vi kan derfor varmt anbefale de flotte smykker som både kommer i øreringe, ringe, halskæder og armbånd og kan fås både forgyldt eller i ren sterling sølv. Kom forbi butikken og tjek det smukke udvalg ud eller besøg vores hjemmeside og bestil online.