Levering 1-3 hverdage.
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,-
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Bliv Vinterklar med Team Adams

Webmanager 9. Oct 2020

Kan du holde varmen?


Vi skyder efterårsferien igang med inspiration til din efterårs- og vintergarderobe.
Team Adams er hoppet i deres yndlingsjakker. Der er både den farverige, den klassiske, den puffede, den oversized - der er lidt for enhver smag! Derudover er de hoppet i nogen af vores mange striktrøjer.
Læs med & se hvad Team Adams anbefaler...


Den korte


Julie-Sabine er hoppet i den populære Star jakke fra Saks Potts, som i år er kommet i en smuk lys blå farve. Modellen er kort men ikke desto mindre dejlig varm og puffede. Se vores udvalg af Star jakkerne her! Striktrøjen, huen og tørklædet er alle fra Acne Studios - shop her! Støvlerne er fra Marni - se dem her!


Den puffede


Julie har valgt Hooded Puffer Coat Dark Grey fra Acne Studios. Stor, dejlig & puffede jakke med bindebånd, som kan bindes i taljen. Striktrøjen og tørklædet er også fra Acne Studios. Derudover har hun valgt en Marni Trunk Bag og den populære Anju hue fra Mads Nørgaard, som kan købes i et hav af farver - se vores udvalg her! Støvlerne er fra Angulus - shop dem her!


Den oversized


Vivi har valgt den smukke oversized jakke fra MM6 Margiela - se den her! Jakken har et oversized fit og er cirkel-formet, som er kendetegnet ved MM6's designs. Under jakken er hun også iklædt MM6, nemlig med den cool Numbers Hoodie. Huen er den populære Pansy hue fra Acne Studios - se vores udvalg her!


Den lange


Albert har valgt Relaxed Coat fra Sunflower. Som navnet indikerer har jakken en afslappet pasform og har en god længde. Jakken er sort og man kan derfor tage en farverig striktrøje under, som Albert har gjort. Striktrøjen er fra Marni - se den her! Derudover har han tørklæde fra Acne Studios og boots fra Diemme.


Den Farverige


Vores webpige Ditte har valgt den flotte lyserøde Heavy Tech jakke fra Ganni. Jakken kan også købes i sort og i en lang version - se alle jakkerne her! Ditte elsker farver og har selvfølgelig også valgt de lyserøde Moon Boots - shop dem her! Den blå hue og striktrøjen er begge fra Mads Nørgaard. Under striktrøjen har hun Simple Dress på fra Saks Potts.


Den Klassiske


Nee mixer det klassiske med det rå udtryk. Hun har valgt den klassiske Barnsbury jakke fra Filippa K men har valgt at tage den lidt mere rå Tindur vest under fra 66 North. Under vesten har hun taget den smukke Holly kjole på fra Skall Studio - shop den her! Derudover har hun valgt en Trunk Bag & sorte boots fra Marni.


Den rummelige


Sofie har valgt den meget rummelige Belted Puffer Coat fra Acne Studios, som også kan købes i sort - se de to jakker her! Jakken er stor og puffet men har bindebånd, som kan fremhæve taljen. Striktrøjen er også fra Acne Studios - shop den her! Huen er fra Ganni og støvlerne er fra Moncler.