OBS! Levering i øjeblikket 3-5 hverdage grundet juletravlhed.
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling).
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Nee

Webmanager 24. Sep 2017
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du lære vores søde web manager Nee bedre at kende. Nee går ind for økologi, bæredygtighed og rene produkter. Læs med og lær mere om Nee!

NAVN: Nee Marie Eilsø Nielsen

ALDER: 37 år

STILLING: Web manager

OM MIG


Jeg er oprindeligt fra Kbh, men har valgt at slå mine rødder ned på Fyn sammen med min mand og lille dreng. Jeg har været i modebranchen i 17 år. Størstedelen af min karriere var hos Bruuns Bazaar, hvor jeg blev uddannet som butiksassistent med speciale i tekstil. Jeg er en person der godt kan lide at udvikle mig og prøve nye områder af. Jeg var så heldig at få mulighed for at besidde en masse forskellige jobs hos Bruuns Bazaar, b.la store manager, wholesale manager for BB women i Dk og BB indkøber for hele Scandinavien. Jeg har i mange år været et ansigt udadtil i modebranchen, hvilket har været fantastisk sjovt, men nyder den dag idag, hvor jeg arbejder bag kulissen, da det er et nyt og ukendt territorie som jeg gerne vil udforske.

MIT ARBEJDE

Jeg var næsten med fra start da dr. Adams' webshop blev født. Jeg har derfor været med i alle processer og arbejdsgange der kræves for, at en webshop kan fungere/eksistere. Som tiden gik, voksede webshoppen og dermed antallet af arbejdsopgaver og kollegaer - hvilket er en enorm spændende proces at være en del af. Jeg sidder i dag primært med ordrehåndtering fra start til slut. Derudover tager jeg mig bl.a. af kommunikation med udenlandske kunder, fragt, betalingshåndtering, returnering, svindel og reklamation. Da webshoppen er i en rivende udvikling, så dukker der hurtigt nye arbejdsområder op - man kan hurtigt få en kasket mere på, hvilket er en fed dynamik er være en del af og det gør at man hele tiden udvikler sig.

Dr. Adams er en unik arbejdsplads, som er sjælden at finde.
Hver dag på job er en ny udfordring og jeg glæder mig.
Selvstændighed og ansvarlighed bliver værdsat.
Jeg ser dr. Adams som min anden familie.

MIN STIL

Mit tøj skal være simpelt, lækkert og komfortabelt. Det skal understøtte den jeg er og udstråle de værdier jeg har. Jeg bryder mig ikke om, at nogen skal diktere hvad sæsonens trends er, så bliver jeg lidt rasmus modsat. Jeg går i de farver og i de materialer der appellerer til mig. Jeg befinder mig bedst i en lækker strik eller sweat sammen med et par jeans eller et par løbe tights. Jeg går meget op i økologi, bæredygtighed og rene produkter og dette er også med til at definere hvem jeg er.

MINE YNDLINGSMÆRKER

Raaw by Trice
Fordi det er rene økologiske produkter til ansigt og krop, det er min luksus til huden

Fordi det er tidsløst, og lækkert håndværk