Levering 1-3 hverdage.
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,-
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Jacob

Webmanager 26. Nov 2017
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én person fra dr. Adams ad gangen. I denne uge skal du møde the one and only: Jacob Larsen aka Doktoren, som ejer dr. Adams sammen med Stine Larsen. Læs det spændende indlæg her.

NAVN
: Jacob Larsen

ALDER: 45 år

STILLING: Ejer

OM MIG


Jeg er født og opvokset i Odense. I 1993 mødte jeg Stine og året efter åbnede vi dr. Adams i Odense. Det er nu 23 år siden og jeg har ikke fortrudt det en eneste gang. Jeg er en person der elsker nye udfordringer og det, at være med til at skabe noget nyt og anderledes. Jeg elsker modebranchen på godt og ondt og det at være med til at hjælpe nye unge iværksættere igang, er en kæmpe gave. Når jeg ikke bruger tid på dr. Adams, elsker jeg at bruge tid sammen med Stine og vores to børn, samt hygge med venner på byens caféer, restauranter eller byens spillesteder og få en musik oplevelse. Jeg nyder også når vi pakker kufferten og tager på inspirationsture rundt omkring i verdenen.

MIT ARBEJDE


Det starter som regel kl. 07.00 om morgen, hvor jeg tjekker mails, lige for at tjekke de vigtigste ting igennem, inden jeg møder ind i butikken omkring kl. 9. Størstedelen af min tid bliver brugt på 1. salen. Her har vi et åbent kontormiljø, hvor både web- og butikspersonale har deres daglige gang. Jeg bruger meget tid på vores udenlandske leverandører, da det kræver en del at have store udenlandske mærker i butikken. Jeg har også ansvaret for, at alt stemmer overens økonomisk, det er lige fra faktura til de vilkår vi forhandler på plads med især vores udenlandske mærker. Jeg er også med på nogle få webmøder, da det er vigtigt for os, at få fortalt og vist dr. Adams, som folk kender den fra vores fysiske butik. En ting jeg elsker er, at mærke efter om det vi har sat igang også virker. Derudover elsker jeg det nærvær der er i at have med kunder at gøre, det bliver jeg aldrig træt af. Da vi startede butikken for 23 år siden, fik vi hurtig en fast kundekreds, som blev vild med vores univers. Nu 23 år efter, har flere af vores kunder fra dengang fået børn, som også er blevet en del af vores faste kundekreds. Det gør mig stolt! Stine og jeg prøver hver dag sammen med vores fantastiske personale, at skabe en special oplevelse, det gælder både i vores fysiske butik samt på vores webshop. Vi har en speciel stil, som ikke findes mange andre steder i Danmark. Vi er ikke bange for at give nye små eller skæve mærker en chance, hvis de har en historie og en vision, som passer ind i dr. Adams univers. Der bliver brugt rigtig meget tid og energi på at drøfte og se på nye, måske kommende mærker til dr. Adams. Vi rejser meget, da mange af de mærker vi forhandler findes udenfor Danmarks grænser. Vi er rigtig meget i Paris, her findes størstedelen af de udenlandske mærker vi forhandler i dag. Sagt med andre ord: vi keder os aldrig! Jeg glæder mig hver dag til de nye udfordringer og oplevelser, som dr. Adams giver.

MIN STIL


Min stil med 3 ord må være: minimalistisk, simpelt og kunstnerisk. Jeg elsker mine klassiske NN07 bukser med presfold og stumpede bukseben, så man kan se de farverige Henrik Vibskov strømper, som jeg altid har på i kunstneriske mønstre og farver. Jeg blander tit det tekniske med det klassiske og er vild med skjorter der har flere kvaliteter blandet sammen. En fed kanvas blazer med en t-shirt under eller det grafiske univers som især ses på strik og sweats. Et mærke som jeg ofte kan finde i klædeskabet flere år efter er Comme des Garcons , elsker deres klassiske snit men skæve materiale valg.