Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

I Kolonihaven Med Aiayu

Webmanager 7. May 2020
MODEL: Nee Maria Eilsø Nielsen

MÆRKE: Aiayu <3

LOKATION: Kolonihaven. TAK for lån til søde familien Ask Nielsen!

Vi er hoppet på cyklen og taget en tur ud i den skønne kolonihave, som vi har været så heldige at låne til vores Aiayu fotoshoot. Det danske forår er over os, og i den anledning har vi stylet forskellige forår- og sommeroutfits, der alle er perfekte til den kommende tid. Der er både lette nederdele, luftige bomuldsskjorter, lækre cashmerebluser og bare tæer! perfekt til sæsonen! Se med og bliv inspireret.

Aiayu Strik - Aiayu Nederdel - Ganni Sandaler - Moscot Solbriller



"For every day, there's Aiayu"


Aiayu producerer varer, der er "made to last" med kærlig omtanke for mennesker og miljø. De anvender udelukkende naturlige materialer, og arbejder kun på fabrikker med de højeste standarder indenfor økologi og etisk produktion. Der findes ikke mange brands med en så gennemsigtig og bæredygtig profil som deres. Alle styles er tidløse langtidsinvesteringer i høj kvalitet - og vi er absolut vilde med det!


Aiayu Skjorte - Nørgaard paa strøget 101Rib - Aiayu Bukser - Angulus Sandaler
Aiayu Skjorte - Aiayu Bukser - Ganni Sandaler

Aiayus bomuldsproduktion foregår i bomuldens oprindelsesland, Indien, hvor ekspertisen er høj. Her arbejdes der med 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld, "no-waste" politik og etisk forsvarlig produktion. Håndværk og æstetik er i centrum ? og vi kan lide det hele!

Aiayu Skjorte - Aiayu Strik - Acne Studio Jeans - Birkenstock Sandaler
Aiayu Strik - Aiayu Bluse - Aiayu Bukser - Havaianas Slippers

De lækre lama- og cashmere styles produceres, ligesom bomulden, i deres oprindelsesland, henholdsvis Bolivia og Nepal. Her arbejder Aiayu udelukkende med de fineste naturlige fibre, som bliver håndstrikket af lokale. Alle uldprodukter er pesticid- og hormonfrie, så hverken dig eller naturen tager skade ? og så føles de også helt fantastiske!


Vi håber, at du har nydt at læse med om Aiayu samt er blevet inspireret af dejlige og luftige forår- og sommeroutfits fra dr. Adams. Stay safe og nyd foråret <3

/Team Adams