Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage. Julegaver kan byttes til og med d.15 Januar 2024

Grundet travlhed kan der forekomme 1-3 dages forsinket leveringstid

  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Van

Webmanager 4. Jun 2022
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Van (også kaldt Wangse), som arbejder på webshoppen med bl.a. kundeservice. I dette indlæg fortæller hun om sit arbejde hos dr. Adams og sin stil. Læs indlægget her.

NAVN: Van Johansen

ALDER: 41 år

STILLING: Webshop og kundeservice

OM MIG

I 2004 startede jeg som salgsassistent i dr. Adams, dengang var teamet mindre og vi var alle en del af hele værdikæden. Dette betød at hele teamet dengang havde indflydelse på indkøb af varer til butikken, planlægning af events og salg til kunden i både herre- og dameafdelingen. I 2015 flyttede jeg til Shanghai og efter til Ho Chi Minh City. Jeg vendte sidste år hjem til Danmark, hvor jeg nu bor i hjertet af Odense med min mand Michael.

MIT ARBEJDE

Jeg arbejder til dagligt på webshoppen i et tæt samarbejde med Julia og Nee, som begge er en del af det "gamle" Adams crew. På webshoppen har vi fokus på at yde personlig og hurtig kundeservice. Til tider kan man også finde mig i butikken, hvor jeg hjælper til når der er behov.

MIN STIL

Min stil er meget enkel og stilren, dog med et lille twist. Jeg vægter komfort højt og har en svaghed for sort, som er mit fortrukne valg. Jeg kan dog godt lide at tilføje farverige detaljer til mit outfit. Man ser mig oftes i et par klassiske bukser med en skjorte eller t-shirt, der gerne krydres med en fin taske og et par fede sneaks fra samlingen.