Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Lotus

Webmanager 26. May 2022
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Lotus, som er SoMe- & Webkoordinator. I dette indlæg fortæller hun om sit arbejde hos dr. Adams og sin stil. Læs indlægget her.

NAVN: Lotus Sophia Ullerup

ALDER: 23 år

STILLING: SoMe- & Webkoordinator

OM MIG

Jeg er oprindelig fra Aabenraa i Sønderjylland, men jeg har efterhånden boet i Odense i omkring 4 år - i dag bor jeg på Vesterbro med to søde roomies. Jeg blev uddannet markedsføringsøkonom i sommeren 2021 og har lige siden arbejdet fuldtids i dr. Adams.

MIT ARBEJDE

Min dagligdag foregår oftest oppe på kontoret, hvor jeg sidder og lægger varer online, skriver produktbeskrivelser, laver blogindlæg og nyhedsmails. Når jeg ikke sidder på min plads, er jeg at finde i fotorummet, hvor jeg tager packshots af varerne til vores hjemmeside. Derudover står jeg, i samarbejde med Isa, for SoMe. Dette betyder at en stor del af mine arbejdsdage går med, at planlægge hvad der skal postes, hvornår det skal ud samt skydning af alle billederne til bl.a. instagram. Vi er ofte ude af huset når vi tager billederne, det kunne fx. være hos Galleri Sandberg, havnen, eventyrhaven og mange andre steder i Odense!

MIN STIL

Man ser mig oftest i et par løse bukser, en stor skjorte og et par sneakers - jeg synes dog selv, at jeg formår at give min til tider maskuline og street stil, et mere feminint touch, ved at tilføje smykker, en taske etc. Mit tøjvalg afhænger, ligesom mange andre, meget af årstiden og vejret - om sommeren kan man ofte finde mig i lyse farver, lange kjoler og løse hørbukser. Om vinteren derimod, er jeg glad for at gå i sort tøj.

Jeg har en forkærlighed for sneakers og er af den overbevisning, at selv det mest simple outfit kan fuldendes med et par gode sneakers.