Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Albert

Webmanager 12. May 2022
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Albert, som du kan møde i herreafdelingen til dagligt. Albert er vild med sjove styles og går ofte med kasket. I dette indlæg fortæller han og om sit arbejde hos dr. Adams og sin stil. Læs indlægget her.

NAVN: Albert Bøgelund Bjørk

ALDER: 23 år

STILLING: Salgsassistent + en del af Team Adams Buying Team

OM MIG

Jeg er født og opvokset i Odense og bor nu i en lejlighed med 4 roomies i Odense Centrum. Lejligheden ligger kun et stenkast fra butikken, hvilket er luksus! Jeg blev en del af Team Adams for lidt under 2 år siden.

MIT ARBEJDE

Til dagligt står jeg i herreafdelingen, hvor jeg ekspederer kunder, mærker nye varer, fylder op og sørger for at butikken ser præsentabel ud. Jeg er også en del af indkøbsholdet, hvilket betyder at jeg ofte bruger en del tid på kontoret, sammen med Jacob, hvor vi sidder til møder og køber styles til de kommende sæsoner. Derudover deltager vi ofte i både danske og udenlandske messer, som jeg er så heldig at komme med på.

MIN STIL

Jeg er vild med farver og sjove mønstre/prints. Man finder mig oftest i et par baggy bukser, en skjorte med et sjovt print/mønster, et par sneakers og en kasket. Derudover elsker jeg at sammensætte et lidt mere klassisk outfit, hvor jeg pifter det op med fx. en sjov og farverig kasket eller en halskæde.

Jeg er vild med den vej moden går pt. i form af, at moden bliver mere unisex. Personligt har jeg altid selv været glad for smykker og de såkaldte 'pige-farver'. I dag ser man oftere disse farver inde i herreafdelingen, samt prints med fx. et rødt jordbær.