Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Team Adams - Anna

Webmanager 5. May 2022
Meet Team Adams er et koncept, hvor vi sætter fokus på én medarbejder ad gangen. I denne uge kan du møde Anna, som er butiksansvarlig for dameafdelingen. Anna elsker farver og hun fortæller om sin stil og arbejde hos dr. Adams. Læs indlægget her.

NAVN: Anna Vinbæk

ALDER: 28 år

STILLING: Butiksansansvarlig for dameafdelingen + en del af Team Adams Buying Team

OM MIG


Jeg er født og opvokset i Odense og bor nu sammen med min kæreste Simon i en lejlighed i centrum. Jeg blev en del af Team Adams for ca. 6 år siden - hvor jeg startede som butikselev. Jeg er butikkens Anna Banana da jeg elsker farver og skøre detaljer, hvilket også afspejles i mine tøjvalg.

MIT ARBEJDE

Til hverdag står jeg for butikkens dameafdeling sammen med Vibs. Her gør vi altid vores bedste for at give vores kunder en god service og oplevelse når de kommer i butikken. Derudover står jeg for en masse praktiske ting som reklamationer, bestillinger af varer, oprettelse af nye varer samt meget mere. Jeg er også en del af dr. Adams indkøbs team, hvor vi bruger meget tid i København, Paris og Milano for at udvælge de helt rigtige varer og mærker til butikken.

MIN STIL

Jeg har en stil som er meget personlig og er langt fra kedelig ;) Min stil bærer præg af mange farver, jeg elsker farver og det univers man kan skabe med dem. Jeg har en stor forkærlighed for sjove og underlige styles - alt med sjove motiver og print er et hit i min gaderobe! Min stil er oftest meget feminin, jeg ejer et utal af kjoler! Jeg er dog også vild med at style mine kjoler med de mere maskuline og street styles, såsom en stor herreblazer, som skaber modspil til det feminine.