Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Skall Studio

Webmanager 7. Feb 2022
Skall Studio er et dansk modebrand, etableret i 2014 af søstrene Julie & Marie Skall.

Gode grundværdier = God samvittighed



Deres grundværdier som at have kærlig omtanke for miljø, mennesker og dyr gennemsyrer hele deres kollektion, samt design proces fra start til slut. Pigerne lægger stor vægt på at have gode samarbejder med få certificerede fabrikker som deler samme værdier, og som ikke går på kompromis med kvalitet, miljø eller arbejdsforhold. Derfor ser du heller ikke nogen styles med pels og læder, men derimod kun styles i naturlige materialer, som er skabt til at holde hele livet.



Skall Studio kollektionen er et bæredygtigt alternativ til nutidens hurtigt skiftende trends og fast fashion. Når du vælger at købe et stykke tøj fra Skall Studio, så er du med til at skabe en mere bæredygtig fremtid. En fremtid med mere hjertelig omtanke for natur og mennesker.

Muslingeskaller blev fundamentet


Hos dr. Adams sætter vi altid pris på en god storytelling og det må vi sige at Skall Studio har. Familie historien starter helt tilbage i 1900-tallet hos søstrenes tipoldeforældre. De lever nemlig af at samle muslingeskaller på stranden og derefter sælge dem. Heraf opstår familienavnet Skall og muslingerne er i dag en kæmpe inspirationskilde for Skall søstrene, som tydeligt kommer til udtryk i deres kollektioner.

Se vores udvalg af Skall Studio her!


Tak fordi du læste med!

Best of love

Team Adams