Fri fragt på ordre over DKK 500,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Meet Tekla

Webmanager 9. Feb 2022
Tekla Fabrics er et dansk mærke fra 2017. Selvom brandet ikke har mange år på bagen, har de allerede formået at indtage både den nationale og internationale scene.

Bæredygtige tekstiler

Tekla laver produkter af økologisk bomuld & et mix af genbrugsbomuld. Udover deres lækre bomuldsprodukter, så er deres uldtæpper også certificeret med Woolmark , som sikre at ulden opfylder en masse strenge kvalitetsstandarder.

Tekla Fabrics tænker ikke kun på miljøet, men også på dig og dit hjem. Derfor er deres produktion blevet produktmærket med STANDARD 100 by OEKO-TEX®, hvilket betyder at deres produkter er fri for sundhedsskadelige kemikalier. Dette er også med til at Tekla i dag er i blandt de mest førende inden for bæredygtige tekstiler i Europa.

Tekla skaber ikke nye produkter baseret på sæsoner eller kollektioner, som vi ellers ser i stor stil i fashion branchen, men derimod produkter som passer godt sammen, med et vedholdende design, som du kan have i dit hjem altid.

God samvittighed i hverdagen

Udover at skabe produkter, som du kan bruge med god samvittighed, har Tekla også en mission om at skabe produkter som har en meningsfuld indflydelse på deres kunders hverdag. Hvad enten det indebærer de bløde håndklæder, de komfortable sengetøj eller det lækre sleepwear, så kan du finde de lækre produkter her hos dr.adams. Det sidst nævnte er blevet en af vores bestseller, da det udover at være sleepwear også kan styles til almindeligt hverdagsbrug. Dette er noget team Adams er store fans af.

Tjek alle de fine Tekla varer ud her!Tak fordi du læste med!

Best of love
Team Adams