Grundet travlhed kan der forekomme forsinket leveringstid
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling). Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Nee Styler - AF Agger

Webmanager 4. May 2021
Kom med Nee på Galleri Sandberg i Odense og se hende style de fine nyheder fra AF Agger.

SOMMER-HØR


Nee er hoppet i den nye suit-inspirerede buksedragt fra AF Agger - Linen Boilersuit er lavet i 100% hør og har en cool detalje med et bælte i livet. Over buksedragten har hun valgt den nye Linen Blazer i samme farve og materiale. Blazeren har et klassisk blazer-cut og et let oversize look. På fødderne har Nee valgt N3W Mesh sneakers fra Acne Studios i en orange og beige version, hvilket giver outfittet en sporty vibe.

AF Agger


"AF Agger har taget mig med storm. Jeg er betaget, samt dybt inspireret af deres udtryk.
Hvert stykke tøj bliver lavet ud fra at det håndværksmæssigt skal være i sådan en orden, at det fungerer som et stykke kunst eller møbel der kan gå i arv til næste generation, og dette er tydeligt både at se samt mærke.

Udtrykket er tidsløst og klassisk, og når jeg investerer i et AF Agger item, så kan jeg mærke helt nede i maven, at jeg kommer til at sætte pris på det og elske det hver gang jeg har det på, mange år frem.

Lige så snart du ifører dig et stykke af AF Agger, så går det hele på en eller anden måde bare op i en højere enhed.
Kombinationen af kvalitet, samt måden tøjet er konstrueret på, skaber et mega lækkert udtryk, og jeg føler mig på en eller anden måde klar til at indtage verden med rank ryg og en god portion selvtillid i lommen."
- Nee.Det hele er online på webshoppen nu!
Nee og resten af Team Adams ønsker dig en dejlig dag!


With Love Team Adams