Fri fragt på ordre over DKK 300,- Levering 1-3 hverdage
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

På Café med Nee

Webmanager 26. Apr 2021


Caféerne er åbnet igen, hvilket vi i Team Adams nyder godt af - Kom med Nee på hendes første cafébesøg efter genåbningen, hvor hun besøger "Café Sølle" - en lille ny perle i Odense by.

Nee i Kowtow & Tekla


Det er forår - og vejret tillader os langsomt at bære lidt tyndere materialer. Vejret i Danmark er dog skiftende, og det kan derfor være en idé at gøre som Nee, og mixe flere lag. Dette giver et cool look og er derudover praktisk i forhold til de skiftende temperaturer.


Nee er hoppet i den fine
Phoebe Dress fra New Zealandske "Kowtow". Kjolen har Nee stylet med en støvet fuchsia farvet skjorte fra Tekla i 100% Økologisk bomuld. Nee har olivengrønne Closed Toe sandaler på fra Angulus.

"Jeg lever pt. i de fine sandaler fra Angulus i ruskind, trods vejret ikke er helt med os endnu. En fin tynd uldstrømpe i glimmer eller med et fint mønster, giver et super fint udtryk." - Nee.

AF Agger


Har du set de fine forårsjakker fra AF Agger? Her har Nee den korte version på i beige. Jakken er vandafvisende og inspireret af en klassisk matros-jakke.

AF Agger en dansk virksomhed, som siden 2012 har lavet klassiske styles i gode og holdbare materialer - og denne gang er ingen undtagelse.

Over skulderen har Nee den ikoniske Marni Trunk bag i en smuk bordeaux farve.
Som prikken over i'et, har hun valgt de nye New Balance 327 i en mørkeblå og grå version med orange detaljer.

På lillefingeren har Nee den smukke Grace Diamant ring fra Sophie Bille Brahe.

Det hele er online på webshoppen nu!
Nee og resten af Team Adams ønsker dig en dejlig dag!


With Love Team Adams