OBS! Levering i øjeblikket 3-5 hverdage grundet juletravlhed.
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling).
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Team Adams Styler - Nee

Webmanager 19. Mar 2021

NEE I SKALL STUDIO, AIAYU & ANGULUS


Nee er kommet i forårshumør og har stylet hendes forårsfavoritter fra de nye kollektioner med et par klassikere, som vi altid har i butikken. Kom med Nee på gåtur i Odenses fine gader - Læs mere herunder!

Forårsfornemmelser


Foråret nærmer sig, lyset bryder endeligt frem og hver en lille mørk afkrog bliver lyst op af solens fine stråler.

Mørke genstande får lys, og fremstår pludseligt som smukke kunsteriske objekter.

Lyset rammer mig som en lykkerus.

Jeg har lyst til alt i den lyseblå, off white, brune og lysegrå skala.

Mit hjerte er faldet pladask for Angulus sandalen der med luft mellem sine remme, giver plads til en fin strømpe med smukke detaljer.


Den er
b.la også lavet i den fineste lyseblå farve i lak, og den minder mig om en tid, man kun har oplevet via glansbilleder overdrysset med sølvglimmer.

Jeg holder af at mikse fine vævninger, strukturer og kvaliteter, og jeg føler mig godt tilpas i det specielt nu, hvor vejret så småt begynder at ændre sig.

Mix'n match


Skall Studio har lavet deres klassiske strik med 3/4 ærmer i denne sæson, og det passer mig perfekt at mixe en tynd Aiayu skjorte indenunder, så jeg kan holde varmen og samtidigt lave en fint mix af kvaliteter og farver.

Aiayu har lavet den smukkeste ternede serie i den blødeste bomuld, vævningen er let som en fjer, og så er metervaren alle mine yndlings farver på en gang - hvor heldig har man lov at være!

Til alle de fine douche farver har jeg valgt den klassiske Marni taske i sort, det skaber en fin kontrast, som Yin & Yan, som et punktum mellem vinter og forår.

Min forårs jakke har jeg valgt skal være fra Skall studio, den er lavet i en sprød økologisk hør blandning og har det klassiske trenchcoat snit henover ryggen, som giver et herrelook der bryder det feminine udtryk.
Det hele er online på webshoppen nu!
Nee og resten af Team Adams ønsker dig en dejlig lørdag.


With Love Team Adams