OBS! Levering i øjeblikket 3-5 hverdage grundet juletravlhed.
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling).
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Lotus styler Anni Lu - Ny kollektion

Webmanager 17. Mar 2021

Wave Dancer


Anni Lu's nye 'Wave Dancer' kollektion er landet i dr.Adams. Lotus har stylet hendes favoritter af farverige halskæder, armbånd & øreringe sammen med outfits fra de nyeste kollektioner. Se hele Anni Lu's nye kollektion her!

Style 1 - Helmstedt

Lotus har stylet den smukke Sucette Dress fra Helmstedt med Petit Stellar Pearly Necklace, som er en elegant perlehalskæde i ferskvandspeler sammen med den farverige Nuanua Necklace i glasperler. Øreringene er en kombination af Fruit d'Or Earrings og Chunky Alaia Hoops. Seaweed Ring forestiller tang, som elegant er snoet rundt om fingeren. Som prikken over i'et har Lotus valgt Nina Bucket Hat fra Aiayu i Rose.

Style 2 - Nørgaard paa Strøget

Blå og lyserød er altid et godt match og her har Lotus stylet Lissi Pants Sexy Rose fra Saks Potts med en blåstribet 101 fra Nørgaard paa Strøget.
Af smykker har Lotus valgt Ripcurl Hoops som er inspireret af formen på en bølge, Pink Puka Necklace som er et must have til sommerens arrangementer og til sidst Bundoran Bracelet som er en hyldest til de irske koldtvands surfere.


Style 3 - Saks Potts

Og sidst men ikke mindst er Lotus hoppet i den populære Saya Blouse fra Saks Potts i Citrus Shimmer. Her har hun valgt at style blusen med pastelfarvede smykker fra Anni Lu heriblandt Cloud Break Bracelet og Wave Chaser Bracelet. Vi har fået de fineste perle hoops hjem, som Lotus har valgt at mixe i et øre: Wave Chaser Hoops, Sun Stalker Hoops og Eldorado Hoops.

Shop Lotus' Favoritter her!
Shop Anni Lu her!With Love Team Adams