OBS! Levering i øjeblikket 3-5 hverdage grundet juletravlhed.
Worldwide shipping. Fri fragt i DK på alle ordre over DKK 300,- (uden omdeling).
  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Team Adams Styler - Streetstyle Albert

Webmanager 12. Mar 2021
Albert har udvalgt sig hans favoritter fra de nye kollektioner, som er landet i butikken! Han er bl.a vild med de nye styles fra Moncler X JW Andersson, AMI og Henrik Vibskov. Læs med her, og find inspiration til din forårsgarderobe! God læsning.

Outfit 1 - Henrik Vibskov

Albert er hoppet i det nye sæt fra Henrik Vibskov, bestående af en blazer og et par bukser i blåt blomsterprint! Delene kan styles sammen, men kan også styles enkeltvis, for et mere simpelt look. Blazeren og bukserne er den del af Henrik Vibskov's SS21 kollektion "The Horsepower Takeaway". En kollektion der symbolisere vores styrke og evne som menneske til, at finde det positive i tingene - noget vi især har haft brug for, at kunne i denne tid. Se kollektionen og læs mere her!

Albert har stylet sættet med en t-shirt fra Moncler x JW Andersson og sneakers fra Paul Smith.

Outfit 2 - AMI & Sunflower


Albert er hoppet i en ny mintgrøn strik fra franske
AMI, strikken har han stylet med bukser fra Sunflower. Bukserne har et cool broderet logo på den ene baglomme! Outfittet rundes af med klassiske Perey sneakers fra Acne Studios og en bæltetaske fra Porter, nøgleringen er fra JW Andersson.

Outfit 3 - Classic'n Sporty


I dr. Adams er vi vilde med Italienske Marni, og de nye styles fra dem, er ikke en undtagelse! Albert er her hoppet i den nye mørkeblå denimjakke fra Marni, den perfekte overgangsjakke! Med sig har Albert en brun tote bag også fra Marni. Albert har stylet jakken med klassiske bukser fra Sunflower, en stribet bluse fra AMI samt et par Windranger sneakers fra Soulland, som tilfører outfittet et sporty tvist. Windrangeren er en del af Soulland's samarbejde med sportstøjmærket "Li-Ning".


With love Team Adams