Levering 1-3 hverdage.
Fri fragt i DK på ordre over DKK 300,-

  • Dansk
    • Dansk
    • Engelsk

Mit univers - Nee

Webmanager 4. Dec 2020
Kom med på tur med vores skønne webmanager Nee & sønnen Arnold. Nee inviterer indenfor i hendes smukke hjem i Ringe, hvor nøgleordene er nostalgi, natur, humor, bæredygtighed, ro, æstetik & den lille fine detalje.


Jeg holder ofte øje med accessories fra Acne Studios, og vi er alle i familien glade for deres huer og tasker samt sweatshirts fra denne sæson. Deres Face logo bidrager som et lille humoristisk indslag til vores stil.
Acne Studios taske // Comme des Garcons PLAY x Convers sko // Aiayu bukser

Ganni hue // Acne Studios kids hue
Acne Studios anorak // Aiayu bukser
Acne Studios kids hue // Acne Studios kids strik // Ganni hue

HOME SWEET HOME


Jeg er meget glad for Aiayu pyjamaserne, og er vild med at man kan bruge dem i hverdagen også. Jeg mixer de douche farver på kryds og tværs, og tænker hele tiden i modsætninger i kvaliteterne når jeg sammensætter dagens sæt. Eks. Aiayu pyjamas bukser i farven tabacco, Aiayu overdel i farven tan, og den beige farvede Aiayu Ramona strik vest udover og et par cool sneaks fra Comme des Garcons x Converse eller New Balance. Da pyjamas kvaliteten er af 100% økologisk bomuld, så kan det godt virke koldt på huden når det er efterår/vinter, så derfor har jeg altid en tynd uld bluse indenunder, samt en af Aiayus fine halsedisser.
Aiayu pyjamas // Aiayu cardigan // Marni taske // Tekla bukser // Tekla badekåbe // Acne Studios anorak // Acne Studios hue // Comme des Garcons PLAY x Converse sko
Aiayu skjorte // Aiayu vest // Aiayu bukser
Tekla winter white dynebetræk // Shop alt Tekla sengetøj her!

Tekla


Udover at Tekla er produceret i det lækreste blødeste økologiske bomuld, så er jeg vild med at de har givet kvalitetet en stenvask, som er med til at give bomulden en "sprød" overflade. Det giver den lækreste fornemmelse på huden, og får mig til at tænke på nyvasket sengetøj der har hængt til tørre udenfor. Tekla arbejder også i den fineste farve palette, som matcher mange af de farver vi sætter pris på i vores hjem.
Hvad der er endnu mere en bonus, det er at de sælger pudebetræk, dynebetræk og lagen hver for sig, så du kan sammensætte de fineste farver og lave dit helt eget smukke univers.

Ren nostalgi


En luksus jeg nyder i min hverdag, er at slappe af i min Tekla badekåbe efter jeg har været i et godt varmt karbad, eller når jeg har weekend vinterbadet med familien. Badekåben er i den lækreste tykke kvalitet, og den har et nostalgisk design der får mig til at minde mig om min barndom i sommerhuset i Rørvig og min kære morfar.

SOPHIE BILLE BRAHE


Jeg elsker smykkerne af Sophie Bille Brahe, og jeg synes det er så fint at underspille deres overdådighed, eks. ved at bruge dem til mit hverdags tøj.
Sophie Bille Brahe Botticell earrings // Petite Coeur earring // Pleine de Lune Grand ring // P.F. Candle co. duftlys
Sophie Bille Brahe Petite Coeur earring // Pleine de Lune Grand ring // Pleine de Pavé ring // Aiayu cardigan

Marni Love


Marni tasken er helt klart en investering for mig. Dens klassiske udtryk og de fine forskellige farvekombinationer, kan gøre det svært at vælge en favorit. Men når man så har fundet sin udkårne Marni, så holder den bare år efter år, og jeg føler at jeg ikke behøver andre tasker end den. Mit hjerte er faldet fuldstændigt pladask for denne Aiayu strik. Jeg elsker farven og den chunky vævning - det en fin kontrast til de tynde uld-og bomuldskvaliteter jeg ellers går med.

Tekla shorts
Aiayu skjorte
Sophie Bille Brahe øreringe // Woods Copenhagen repair

Jeg nyder at bruge mit tøj på forskellige måder. Min pyjamas kan sagtens styles til hverdags outfits på job, og mit hverdags arbejdstøj kan sagtens bruges som hygge tøj. Jeg elsker striber, douche jord og vand farver og min stil er nok lidt finurlig, det afspejler nok også meget godt den person jeg er.

Gave favoritter


Jeg vil gerne forkæle dem jeg holder af, med ting der jeg selv sætter stor pris på i min hverdag. I år bliver det produkter fra Woods, og soya lys fra P.F Candle co. Woods Lip repair er en af mine favorit Woods produkter. Jeg bruger den ikke kun på mine læber men også hvis der er revner, eller tør hud på hænder, under øjnene eller andre steder på kroppen. Man mærker og ser hurtigt forskel. Soya lysene er lavet af 100% soya fra P.F handle Co. er håndlavet og kommer i det fineste røgfarvet apotekerglas med messing låg. Når lyset er brændt op, så genbruger jeg glasene som vase eller opbevaring. Min favorit duft er No.10 Sweet Grapefruit.
Tekla skjorte // Sophie Bille Brahe øreringe // Puritx håndsprit // Tekla dynebetræk
P.F. Candle co. duftlys // Puritx håndsprit // Aiayu vest // Aiayu pyjamas