Acne Studios


< 1 2 3 >

Acne Studios


Svensk modehus med base i Stockholm. Grundlagt i 1996 af Chefdesigner Jonny Johansson & tre venner under navnet Acne, som indtil da, ikke var et navn eller begreb man forbandt med mode, men som stod for: Ambition to Create Novel Expressions.

Det hele begyndte med 100 par jeans, som de gav til venner, familie og det kreative "folk" i Stockholm. De blev kendt for deres karakteristiske jeans i rå, mørk denim med røde stikninger og med deres enkle, skandinaviske og minimalistiske stil erobrede de verden. Mærket skiftede sidenhen navn til Acne Studios og udvidede kollektionen.

I dag er Acne Studios et af de hippeste mærker i modebranchen. Designer team`et er tydeligt inspireret at kunst, design, litteratur, musik og forskellige kulturer. Mange af deres stoffer & materialer er specielt designet til mærket, og giver tøjet et nærmest kunstnerisk udtryk. Kollektionerne indebærer både men & women "ready to wear", "footwear", "accesories" og "denim". Acne Studios har i dag "flagship stores" i Paris, London, New York City, Los Angeles og Tokyo. Se det store udvalg af Acne Studios til damer her på siden