Acne Studios


< 1 2 3 >

Acne Studios


Svensk modehus med base i Stockholm. Grundlagt i 1996 af Chefdesigner Jonny Johansson & tre venner under navnet Acne, som indtil da, ikke var et navn eller begreb man forbandt med mode, men som stod for: Ambition to Create Novel Expressions.

Det hele begyndte med 100 par jeans, som de gav til venner, familie og det kreative "folk" i Stockholm. De blev kendt for deres karakteristiske jeans i rå, mørk denim med røde stikninger og med deres enkle, skandinaviske og minimalistiske stil erobrede de verden. Mærket skiftede sidenhen navn til Acne Studios og udvidede kollektionen.

I dag er Acne Studios et af de hippeste mærker i modebranchen. Designer team`et er tydeligt inspireret at kunst, design, litteratur, musik og forskellige kulturer. Mange af deres stoffer og materialer er specielt designet til mærket, og giver tøjet et nærmest kunstnerisk udtryk. Kollektionerne indebærer både men & women "ready to wear", "footwear", "accessories" og "denim". Acne Studios har i dag "flagship stores" i Paris, London, New York City, Los Angeles og Tokyo. Se det store udvalg af Acne Studios til mænd her på siden